Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

GY.I.K. Gyakran ismételt kérdések

A TERMÉK MÉRETEI

A pólók méretezése fazononként eltér, ezért minden esetben nézzétek meg a mérettáblázatot a rendelés előtt. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A további problémák és félreértések elkerülése érdekében mindenkit megkérünk, hogy nagyobb rendelések leadása előtt, egy próbarendelés formájában győződjön meg a helyes méretekről és színekről.

MENNYIT KELL ALUDNOM, MIRE MEGJÖN A RENDELÉSEM?

Rendeléstől, illetve a kért minta típusától függöen minimum 3-4 munkanapon belül postázzuk a terméket, amennyiben ennél több időt vesz igénybe arról emailben étesítünk.


NEM KAPTAM EMAILT A RENDELÉSEMRŐL, MIT TEGYEK?

Amennyiben pár percen belül nem kaptál kézhez egy visszaigazoló emailt, kérlek jelezd felénk az info@originalloser.hu emailcímen, de mindenkelőtt nézd meg a spam mappádat illetve azt is, hogy jó email címet adtál e meg.

VAN LEHETŐSÉGEM KÖVETNI A MEGRENDELÉSEM?

Természetesen nyomon követheted a rendeléseim menüpont alatt

HOGYAN MOSSAM?

Amennyiben betartod a tisztítási játékszabályokat, hosszú ideig élvezheted a választott termékeinket.

Mosás: 30 celsius fokon, kifordítva.

Fehérítés: fehérítő használata tilos, mert nem csak az anyagot, hanem a nyomatot is fakítja.

Szárítás: szárítógép használata nem javasolt, de leginkább TILOS. A magas hőmérséklet hatására a minta megtöredezhet, széteshet esetleg kifakulhat.


RENDELHETEK SAJÁT MINTÁT IS?

Persze! 1 darabtól akár 1000 darabot is elkészítünk Neked az elképzeléseid szerint.


Örökéletű a póló?

Nem, főleg a helytelen mosásból adódó kopás, repedezettség miatt lecsökkenhet az élettartama. Ezért kérünk arra, hogy megfelelően járj el a tisztításnál.


MEKKORA A NYOMAT MÉRETE

Az egy mintát tartalmazó nyomatok általában A4-es méretűek, (kb. 21x29cm) de akadnak ettől a mérettől eltérőek is.


REKLAMÁCIÓ/ÉSZREVÉTEL

Bár nagyon odafigyelünk, hogy minden a legnagyobb rendben menjen az átvételig, de előfordulhat, hogy porszem kerül a gépezetbe és valamit mi sem veszünk észre. Amennyiben a nyomat, a termék mérete vagy a színe nem a rendelésnek megfelelően jutott el hozzád, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön. info@originalloser.hu vagy telefonon 0670 6336413.

Mivel szeretnénk, hogy ne csak egy termék vagy az ára kössön össze minket, hanem egy életérzést szeretnénk Neked átadni, minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy helyrehozzuk a hibát.


Gyakran ismételt kérdéseinket folyamatosan bővítjük. Amennyiben kérdésed van, írj nekünk az info@originalloser.hu emailcímre, vagy hívd a Loser-vonalat a 06/70 6636413-as számon.

Keresés