Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hogyam tisztítsam

 

MInden pólóban megtalálod a tisztítási útmutatókat ami alapján érdemes tisztítani, hogy minél tovább vállalható állapotban maradjon a termék.
A következő pár sorban adok néhány tippet, hogy kezeld a mintával ellátott pólókat, pulóvereket.

Tisztítás:
1. Amennyiben lehet és nem felejted el, mosás előtt fordítsd ki a ruhát, hogy a minta belül legyen így a forgó dobban szédelegve kevésbé fog kopni a minta.
A kevésbé precíz pólótulajdonosok az első lépést ki is hagyhatják, Ők sanszos mér így dobták be a szennyestartóba.
2
. A mosás szigorúan 30-40 fokos vízben történjen. Sem a pamut alapanyagnak, sem pedig a mintának nem tesz jót a magasabb hőfok, ellenkező esetben elválhat, hólyagosodhat, töredezhet a minta. Viszont kellő odafigyeléssel sokáig viselheted a kiválasztott, vagy megálmodott terméket. (fehérítő használata tilos)

3. A vasaló utáni legnagyobb ellenség a szárítógép. Ennek használata szintén károsítja a mintát, tehát ennek megfelelően használata a fehérítőhöz hasonlóan szigorúan tilos.

4. Ha kivetted a ruhát a gépből és csak felokádod a szárítóra nem csak magadat szivatod meg vasaláskor, hanem rosszabb esetben a minta is megtörhet. Nagyon jó kis mantra gyakorlatokat lehet végezni miközben odafigyelve helyezed fel a zsinórra a pólókat.
 


  5
. Elérkeztünk a megtisztulási folyamat utolsó részéhez, amiben majdnem egy univerzális házvezetőhöz hasonló képesítést kaptál. Már csípőből kéne rávágni a következő kérdésre a választ. Hogyan vasaljuk a pólót? Ugye, hogy kifordítva.
Természetesen, ha a 40 celsius feletti vízhőmérséklet, és a felette dolgozó szárítógép használata kikezdte volna a mintát, akkor a 140 fokos vasalóval sem tenyerelünk bele a minta közepébe, mert baromi randa lesz a végeredmény. Viszont gyűrötten ne vedd fel, megszólnak a csajok. Szépen kifordítva, lehetőség szerint a mintát kikerülve vasaljuk.
 


 


 

Keresés